Otin reseptin Kinuskikissan kotisivulta. Helppotekoista ja tosi hyvää!

Pohja:
250 g voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 keltuaista
6 dl vehnäjauhoja

Täyte:
Melkein yksi purkki Saarioisen vadelmamarmeladia

Kuorrutus:
1 annospussi choco-pikakahvijauhetta
  n.5-6 rkl vettä
3,5 dl tomusokeria

Koristelu:
5-6 palaa valkoista tai tummaa suklaata

Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää keltuaiset ja jauhot. Sekoita nopeasti tasaiseksi.  Painele tiiviiksi möykyksi ja kääri kelmuun. Anna vetäytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Jaa taikina kahteen osaan. Kauli molemmat palat leivinpaperin päällä n. 20×30 cm kokoisiksi levyiksi. Siirrä toinen uunipellin päälle ja levitä sille marmeladi. Kumoa toinen taikinalevy päälle ja irrota leivinpaperi. Paista 200 asteessa n. 30 min (suojaa foliolla, jos pinta uhkaa tummua liikaa). Jäähdytä.

Pursota kakun päälle suklaasta haluamasi kuviot ja leikkaa palasiksi.