Kirjoitin otsikoksi Boston -pulla, vaikka en ihan tarkkaan tiedä sen leivonnaisen kriteerejä. Onko se vaan vuokapulla vai liittyykö reseptiin jotain erikoista.

Tein pullan jauhepaketissa olleen ohjeen mukaan, mutta käytin kuivahiivaa. Sekoitin 1 munan, 1tl suolaa, 2dl sokeria, 5dl kuumahkoa maitoa (42 astetta) ja 1 rkl kardemummaa yleiskoneessa. Lisäsin noin 2dl jauhoja, johon 2 pakettia kuivahiivaa oli kunnolla sekoitettu. Kun massa oli sekoittunut tasaiseksi, lisäsin pikkuhiljaa jauhoja vuorotellen 150 g sulaavoin kanssa. Paketin mukaan olisi pitänyt käyttää n. 15dl jauhoja, mutta en usko, että siihen meni niinkään paljon. Taikinan täytyy olla kimmoisa ja irtoa hyvin reunoista.

Anna taikinan nousta lämpimässä ja vedottomassa paikassa kunnes se on kohonnut kaksinkertaiseksi.  Tee pikkupullia tai kauli taikina pöydällä levyksi ja levitä siihen hilloa tms. Kääri rullalle ja leikkaa pikkupullia. Laita pullat kohomaan irtoreunaiseen vuokaan, niin että  pullat ovat reunoista ja toisistaan noin 2cm etäisyydellä. Kohota pullat ja laita vaniljakastike päälle (paketin ohjeen mukaan).

Kypsennä 200 asteessa noin 20min.