Kakun pohja:
8 munaa,
saman verran jauhoja
saman verran sokeria
2 tl vaniljasokeria
 
Pohja: 8 munan pohja: saman verran Pirkka-jauhoja, munia ja Pirkka-sokeria. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää siivilän läpi jauhot, johon on sekoitettu 2tl leivinjauhetta.
Paista kakkupohjaa voideltussa ja korppujauhotussa vuoassa 175 ast. uunissa noin 40min.
 
Täytettä varten:
1,3 kg marjoja
3pk Pirkka -vispikermaa
1 pkt (jossa on 2 pussia) Bla band kuningatarmoussejauhetta
4 tl liivatelehte
1 lasillinen maitoa, johon on sekoitettu vaniljasokeria
mansikkahilloa kerrosten väliin - maun mukaan
 
-sulata ja soseuta 1,3kg sokeroituja marjoja (käytin mustikkaa ja mansikkaa)
-vatkaa 3 purkkia Pirkka -vispikermaa vaahdoksi yhdessä Bla band kuningatarmoussejauheen kanssa (2pussia)
 
Turvota 4tl liivatejauhetta 4 rkl mansikkamehuun tai vettä ja sulata mikrossa n. 20 sek. Kun liivate on juokseva eikä ole rakeinen, sekoita se huolellisesti marjojen joukkoon.
Sekoita marja- ja kermaseos keskenään.
 
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta kerrokset maidolla, johon on lisätty vaniljasokeria,  laita jokaiseen kerrokseen ennen kermaseoksen laittamista mansikkahilloa
Kakun pinnalle: mansikoita
Kakun reunoille: pursotustavasta riippuen n.1,5 pkt (3dl) Pirkka -vispikermaa.