Minun piti tehdä kaverini äidille suklaakakun, johon tulisi konjakkia, kahvia, tuorejuustoa, kermavaahtoa, vähän aprikoosihilloa, suklaata ja banaania. Kokosin kakun vuokaan, ja laitoin jääkaappiin, jossa se sai vetäytyä noin 5tuntia. Vuoasta pois ottaessa kakku hajosi käsiin. Tässä kuvassa sitä on jo yritetty korjata (joka näkyy valkoisen pohjan lisäyksenä). Totesin kuitenkin yritykseni toivottomaksi ja kun kakun hakemiseen oli enää aikaa noin tunnin, kipaisin kaupasta hakemaan kakkupohjat ja pistin kakun uusiksi. Tämä katastrofikakku oli kuitenkin niin mielettömän hyvää, että nyt täytyy tosissaan miettiä, missä meni niin pahasti pieleen ja kokeilla lähiaikana uudestaan. Laitan tänne reseptin joskus myöhemmin, kunhan saan nämä ainekset oikeisiin mittasuhteisiin.