Tein ukkoni synttäreiden kunniaksi 5 munan täytekakun.

Kaikkia aineita saman v erran, paitsi leivinjauhe, jota tarvit 1 tl. Sisällä Bavaroise -mansikkahyydykejauhetta, kermaa ja rahkaa. Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja sipaistu mansikkahilllolla.

Ruusut on tehty marsipaanista käsin, mutta lehdet on painettu lehtimuotilla. Vaaleanpunainen kukka on maitomassaa. Koristeet on painettu aaltomaisella piparimuotilla ja Wiltonin tulppaanimuotilla.

Kakku on tehty alla olevaan vuokaan. Oli todennäköisesti ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käytin sitä. Vaikka siinä onkin kauniit aaltoilevat reunat, ja kokosin myös kakun siihen, niin että kakku vielä muotoutui näihin aaltoihin, niin silti koristeltaessa täytyi syventää uurteita, jotta saisi jollain tavalla kukkamaisen kakun. Siitä huolimatta en saanut aikaiseksi aaltomaista reunaa.

Kinuskikissan oppien mukaan suihkautin isoon pursotinpussiin kahta eri väriä kermaa, jolloin saa aikaiseksi kaksivärisen pursotuksen.