Silja sai synttäreidensä kunniaksi kaksi agility -aiheista kakkua.

Ruohoalustainen kakku mahtuu juuri ja juuri uunipellille. Yhteensä 17 munan kakku on tehty kahteen samakorkeaan lasagnevuokaan. Molemmat kakut on täytetty yhtä korkeaksi, joten toisen kakun "täydentäminen" toisella kakulla onnistui kivuttomasti. NImittäin pienemmästä (täytetystä, mutta koristelemattomasta) kakuksta leikkasin vajaa puolet pois ja siirsin isomman kakun kylkeen. Päältä "saumasin" täytteellä leikkauskohdat umpeen. Päälle on pursotettu ruohoa ja laitettu koristeet.

Punainen kakku on agility -tunneli, jota pitävät paikkalla "hiekkasäkit".

 

Kakut on yhteensä 17 munan kakut, jossa on 2 litraa vaahdotettua vispikermaa, 600g Bavaroise -mansikkahyydykejauhetta, n. 1kg mustikoita, n.1,5kg vadelmia ja mansikoita. Kakut on kostutettu vaniljamaidolla. Kakun päällä on sokerikreemi, jossa on 250g voita, 8dl tomusokeria, 2rkl vettä ja mausteeksi sitruunamehua.