Tein kaverini tyttären synttäreille 5 -munan Halloween -kakun, jonka täytteenä on rahka-vispikermaseos, mansikoita sekä mustikoita. Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja välissä on myös mansikkahilloa.

Hämis on suklaanmakuista sokerimassaa, muut koristeet ovat värjättyä marsipaania. Sain laittaa aika paljon Squires Kitchenin mustaa väriä, jotta saisin aikaiseksi mustan väristä marsipaania, mutta harmaaksi se kuitenkin jäi...Mielestäni nämä Squires Kitchenin jotkut perusvärit ovat aivan surkeita. Kermavaahdon värjääminen on melko mahdotonta, koska väriä saa laittaa todella paljon, ennen kun se tarttuu.

Paistoin kakkupohjan kattilassa ja kokosin sen tuorekelmulla vuorattuun lasimaljakkoon. Maljakko oli liian pieni, joten nostin tuorekelmut yli astian reunojen ja laitoin kelmun ja astian väliin pahvivahvikkeita. Sen koko systeemin vedin housuremmillä kiinni, jotta kakku jähmettyisi paikoilleen eikä pääsisi valumaan pois.