Tein kinuskikakun anoppilaan, jossa täytteenä mansikka- ja kuningatarmoussea. Oli ihan ok, vaikkei ihan vau-elämys ollutkaan.
3 munan kakkutaikina.
Täytteenä:
1väli: 60g Bavarois -mansikkajauhetta, 1 prk Flora -vispiä ja 100g maustamatonta tuorejuustoa. Kostukkeena mansikkamehua ja täytteessä myös mansikkahilloa sekoitettuna sulatettuihin pakastemansikoihin.
60g jauhetta sekoitettuna n. vajaa 1dl veteen. Sekoita tasaiseksi. Nosta pari lusikallista vatkattua kermaa mansikka-vesiseokseen ja sekoita kunnolla. Se vetistyy jonkun verran, mutta ei haittaa. Lisää seos lopun kerman joukkoon ja sekoita kunnolla. Lisää seokseen myös tuorejuusto
2väli: 2 pussi Bla Band kuningatarmoussejauhetta vatkattuna 2dl kerman kanssa. Lopussa lisäsin 100g maustamatonta tuorejuustoa. Välissä myös mansikkahilloa sekoitettuna sulatettuihin pakastemansikoihin.
Tein kakun pieneen sydänvuokaan. Laitoin reunoille leivinpaperisuikaleet, jotka kiinnitin toisiinsa hakaneuoloilla.
Kommentit