Tein kinuskikakun anoppilaan, jossa täytteenä mansikka- ja kuningatarmoussea. Oli ihan ok, vaikkei ihan vau-elämys ollutkaan.

3 munan kakkutaikina.

Täytteenä:

1väli: 60g Bavarois -mansikkajauhetta, 1 prk Flora -vispiä ja 100g maustamatonta tuorejuustoa. Kostukkeena mansikkamehua ja täytteessä myös mansikkahilloa sekoitettuna sulatettuihin pakastemansikoihin. 

60g jauhetta sekoitettuna n. vajaa 1dl veteen. Sekoita tasaiseksi. Nosta pari lusikallista vatkattua kermaa mansikka-vesiseokseen ja sekoita kunnolla. Se vetistyy jonkun verran, mutta ei haittaa. Lisää seos lopun kerman joukkoon ja sekoita kunnolla. Lisää seokseen myös tuorejuusto

2väli: 2 pussi Bla Band kuningatarmoussejauhetta vatkattuna 2dl kerman kanssa. Lopussa lisäsin 100g maustamatonta tuorejuustoa. Välissä myös mansikkahilloa sekoitettuna sulatettuihin pakastemansikoihin.

Tein kakun pieneen sydänvuokaan. Laitoin reunoille leivinpaperisuikaleet, jotka kiinnitin toisiinsa hakaneuoloilla.